MTT – DETECTIEWEDSTRIJD

Op zondag 25  februari vindt de derde Multiple Trial Test plaats!

Tijdens deze detectiewedstrijd voor gevorderde combinaties, die zal plaatsvinden in Den Bosch, doe je drie oefeningen op je eigen niveau (niveau 1, 2, 3 of elite). Een ervaren jury beoordeelt de oefeningen én voorziet je van feedback.

Welke oefeningen we gaan doen, hoor je op de dag zelf, maar we zullen in aanloop naar de MTT wel wat hints geven op Facebook. Ook zijn er prijzen te winnen én diploma’s te verdienen.

Om het speelveld gelijk te houden (en vanwege logistieke redenen) is het mogelijk om mee te doen op de geuren kruidnagel of wapenolie. Indien je hond op een andere geur staat kun je heel gemakkelijk een van deze geuren als tweede geur aanleren.

We zullen je informeren over hoe je dit aan kunt pakken. Uiteraard worden de andere geuren waar je hond op is getraind niet gebruikt tijdens de wedstrijd, ook niet als verleidingsgeur.

Hier vind je meer info over de niveaus en de reglementen:
Multiple-trial-tests

Datum: zondag 25 februari
Locatie: Yuverta VMBO Den Bosch
Tijd: ochtend (niveau 1 & 2) of middag (niveau 3 & elite)
Kosten: €60,- per team
NB: Tussen de oefeningen door moeten de honden rustig in de auto of in een zelf meegebrachte bench kunnen verblijven.

Inschrijven:

Let op! Deelnemen kan alleen op de aangegeven geuren; kruidnagel en wapenolie. Na inschrijving ontvang je een mail waarin je de getrainde geuren aan kunt geven.