Contact

PARTNERS

Hondenhof is partner van Happydog

Happydog all you need is love and good food!

Happydog produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Omdat ze grote hondenliefhebbers zijn en streven naar het produceren van de optimale diervoeding, heeft Happydog voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond unieke recepturen ontwikkeld.

Het bijzondere hieraan: de zorgvuldig samengestelde veelzijdigheid van 100% natuurlijke ingrediënten. Waarbij de voorkeur wordt gegeven aan grondstoffen van landbouwers uit de regio en staan zo persoonlijk garant voor de betrouwbare herkomst van de voedingsbestanddelen. In de producten worden alleen hoogwaardige proteïnen gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten.

Happy Dog biedt zo precies de voeding die uw hond nodig heeft. Voor elke grootte, voor elke behoefte en voor elke leeftijd, van puppy tot senior.
Vertrouw erop: Met Happy Dog voert u de beste kwaliteit “Made in Germany“.

Hondenhof is Scent Imprint For Dogs gecertificeerd, en werkt volgens de regels en normen van SIFD.
De populariteit van detectie is mede te danken aan Wesley Visscher. Wesley is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van puppy’s tot speciaal inzetbare speur- en of detectie honden voor de politie of voor andere overheidsinstellingen zowel nationaal als internationaal. 

Hondenhof is geaccrediteerd door de  SPPD