Happydog nieuwe partner Hondenhof

Trots willen we laten weten dat we een mooie samenwerking zijn aangegaan met Arian Tak van Diervoeding Tak Happy Dog

Happy Dog biedt natuurlijke voeding voor honden. Voor elk ras, voor elke behoefte en voor elke leeftijd! De hoogwaardige hondenvoeding wordt in het Duitse Wehringen geproduceerd en geleverd in meer dan 70 landen wereldwijd. Door middel van unieke recepten, welke bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige proteïne en de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten, dragen zij bij aan de vitaliteit van uw harige vriend!
Om de kwaliteit en herkomst van de producten te garanderen geven zij de voorkeur aan grondstoffen van landbouwers uit de regio.

Happy Dog is een schitterend voorbeeld van hoe je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Happy Dog draagt bij aan talrijke initiatieven en projecten, die belangrijk zijn voor mens en dier. Zo doneert het bedrijf een deel van elke verkochte zak Sensible Africa aan SOS Kinderdorpen in Afrika. De teller staat al op 1,8 miljoen euro.

Happydog draagt bovendien de hondensport een warm hart toe.
Al deze punten maakten dat we serieus gingen nadenken over Happydog als partner. Doorslaggevend was ons eigen testpanel bestaand uit:
Saartje Ierse Terrier 13 jaar( HD Senior adult)
Tara Tervuerense Herder 8 jaar (HD Senior adult)
Jacky, duitse Herder 5 jaar (HD Sport adult)
Puck, working cocker 2 jaar (Supreme Africa )
Na 3 maanden testen de conclusie: Alle honden vonden de brokken erg smakelijk en hadden weinig en stevige ontlasting. Bij Puck is de voeding al een paar jaar erg lastig, continu last van diaree. Sinds we gestart zijn met de Supreme Africa (bestaande uit één eiwitbron, struisvogel) gaat het heel goed. Geen diaree meer gehad, mooie vaste ontlasting en een vrolijk en blij hondje.
Dus wij zijn ook blij!

We kijken uit naar een prettige en waardevolle samenwerking.

All you feed is love🐾❤️

Wil je proberen of Happydog ook voor jou hond geschikt is? Proefzakjes en flyers verkrijgbaar bij Hondenhof. #happydog #sportdetectie #SIFD #argosscentworkacademy #hondensport #hondentraining